“Vertrouwen, dat is voor onze klanten het belangrijkste in een samenwerking. Zij moeten ervan op aan kunnen dat de afspraken die we maken worden nagekomen. Orangeworks levert op tijd en biedt kwaliteit. Value for money dus.”

Koen Verstegen, Managing Director

“Onze klanten verwachten van ons dat we meedenken bij problemen en deze vertalen naar creatieve oplossingen. Kwaliteit is belangrijk voor hen, fouten kunnen we ons niet permitteren. Daarom zijn ze vaak al jarenlang klant van Orangeworks.

Mirjam van Dijk Commercial Director Orangeworks

“Klanten zijn vooral enthousiast over onze veelzijdigheid. Het gehele proces van engineering tot aan operationele oplevering, waarbij het testen geïntegreerd is, heeft grote meerwaarde voor hen. Bovendien waarderen klanten dat we altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen.”

Mark Bongers, Sr Account Manager MW

Marktenmarkten

Het ontwikkelen of vervangen van (een onderdeel van) uw productielijn is een gecompliceerd proces. De planning moet vlekkeloos verlopen, de kwaliteit moet perfect zijn en uiteraard speelt ook de investering een belangrijke rol. En daarbij wilt u liefst ook zoveel mogelijk ontzorgd worden. Het kan, met de vertical start-up methode van Orangeworks. Wij bieden maatwerkoplossingen voor diverse markten.

Processen processen

Afhankelijk van het product dat uw bedrijf maakt, zijn diverse processen van belang. U wilt er bovendien zeker van zijn dat alle processen naadloos op elkaar aansluiten en het beste resultaat garanderen. Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring kan Orangeworks ook voor uw bedrijf de beste oplossingen bieden.

Vertical startup vertical start-up

Met onze vertical start-up methode biedt Orangeworks turn-key oplossingen. Daarmee bespaart u tijd, geld en stress. In het filmpje ziet u in 2 minuten wat onze vertical start-up methode inhoudt.

Orangeworks is uw partner in het alle stadia van het proces. Onze projectorganisatie bestaat uit engineering, fabricage, assemblage, shipping, supervisie en nazorg. Kortom: we managen uw project van A tot Z. Lees meer

Voordelen voordelen

Dankzij onze ervaring, aanpak en de vertical start-up methode profiteert u van vele voordelen ten opzichte van een reguliere aanpak. Heeft u een vraag of wilt u ervaren wat Orangeworks voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Totaal concept

Orangeworks levert maatwerkoplossingen. Kwaliteit staat daarbij voor ons altijd bovenaan. Bovendien ontzorgen we u zoveel mogelijk. Dat geeft rust en zekerheid.

Betrouwbaarheid

Dankzij de vertical start-up methode, waar testen een onderdeel van is, garanderen we dat alles werkt zodra het bij u geïnstalleerd is. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kennen we uw behoeften en denken we mee in creatieve oplossingen die voor u het beste werken.

Efficiëntie

Doordat onze processen en afdelingen naadloos op elkaar zijn afgestemd, kunnen we efficiënt werken met heldere deadlines. U loopt geen risico’s doordat partijen op elkaar wachten en vertraging kan ontstaan, met alle financiële gevolgen van dien.