“Iedere dag is weer een uitdaging, omdat klanten steeds met andere en nieuwe orders komen. En die klanten komen overal vandaan. Zo heb ik ook al een machine mee mogen opbouwen in Frankrijk. Zo kom je nog eens ergens hè? Wat wil je nog meer?”

Piet Groothusen, RVS Specialist bij Orangeworks

“Ooit kwam ik hier binnen als draaier, puur productiewerk. Ik wist me te ontwikkelen tot laser- en robotprogrammeur. En dat voor een jongen die niet graag in de schoolbanken zat. Hier kan ik leren en werken tegelijk. Nu heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan als werkvoorbereider en dat bevalt prima.”

Paul Selten, Project Engineer Orangeworks

werken bij

Bij Orangeworks sta je nooit alleen. Onze teamleden zijn op elkaar ingespeeld en weten elkaar te vinden. Uitdagingen gaan we samen aan, ideeën delen we en oplossingen zijn van ons allemaal. ‘Gewoon naar je werk gaan’ is voor ons niet goed genoeg. We vinden het belangrijk dat jij elke dag weer met enthousiasme en toewijding aan de slag gaat. Alleen zo kunnen we met elkaar de beste kwaliteit leveren voor onze klanten.

Elke dag is anders

Orangeworks ontwikkelt met name installaties voor de foodindustrie. Onze klanten zitten over de hele wereld. Dat betekent dat je als medewerker van Orangeworks soms ook een paar weken in het buitenland bij de klant werkt. Of dat je, afhankelijk van je functie, contact hebt met klanten in bijvoorbeeld Amerika of het Midden Oosten. Geen project en geen dag is hetzelfde.

Dit bieden we jou

We hebben voor ieder niveau uitdagende carrièremogelijkheden. Werken bij Orangeworks betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen of verder te specialiseren. Orangeworks biedt jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen ons team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten.

Wie zijn wij?

Orangeworks, gevestigd in Oss, is meer dan 50 jaar actief met het engineeren en bouwen van installaties voor de internationale foodindustrie. We bieden onze klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Veel van de onderdelen produceren we zelf. Op dit moment hebben we meer dan 80 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

Vacatures

Benieuwd welke vacatures we hebben? Je vindt ze hier.