markten
Het ontwikkelen of vervangen van (een onderdeel van) uw productielijn is een gecompliceerd proces. De planning moet vlekkeloos verlopen, de kwaliteit moet perfect zijn en uiteraard speelt ook de investering een belangrijke rol. En daarbij wilt u liefst ook zoveel mogelijk ontzorgd worden. Het kan, met de vertical start-up methode van Orangeworks. Wij bieden maatwerkoplossingen voor diverse markten.
zoetwaren
- Batch processing
- Continue processing
- Melkvet smelten
- Poeder transport
- Poeder oplossen
- Siroop koken
- Siroop indampen
- Mengen
- Standaardiseren
- Ontluchten
- Polijsten & coaten
- Opslag
- Tracing
- CIP
sauzen bereiding
- Batch processing
- Continue processing
- Poeder transport
- Poeder oplossen
- Olie opslag
- Olie dosering
- Emulgeren
- Homogeniseren
- Groente blancheren
- Groente snijden
- Drukkoken
- Drukkoelen
- Ontluchten
- CIP
dranken
- Malt transport
- Schroten
- Maischen
- Klaren
- Brouwen
- Whirlpool
- Hop filteren
- Koelen
- Fermenteren
- Siroop koken
- Siroop indampen
- Fruit cooking
- Mengen
- Opslag
- CIP
oliën & vetten
- Olie bulk ontvangst
- Vet smelten
- Ontluchten
- Vet opslag
- Olie bulk opslag
- Olie transport
- Tracing
- Stikstof behandeling
- Veiligheid
chocolade & cacao
- Batch processing
- Continue processing
- Melkvet smelten
- Melkvet opslag
- Cacao/poeder transport
- Cacao/poeder oplossen
- Standaardiseren
- Ontluchten
- Opslag
- Tempereren
- Tracing
- CIP
groente & fruit
- Wassen
- Sorteren
- Blancheren
- Snijden
- Voorverwarmen
- Schillen
- Pulpen
- Zeven
- Vacuüm indampen
- Steriliseren
- Koelen
- Opslag
- Afvullen
- CIP
zuivel
- Melkvet smelten
- Melkvet opslag
- Poeder transport
- Poeder oplossen
- Mengen
- Standaardiseren
- Ontluchten
- Homogeniseren
- Pasteuriseren
- Opslag
- CIP
water-behandeling
- Reduceren afvalstroom
- Vet verwijderen
- Eiwitten verwijderen
- Suikers verwijderen
- Waterbehandeling voor interne recycling
- Optimalisatie reinigingssysteem
pet food
- Batch processing
- Continue processing
- Vlees voorbereiden
- Vlees malen
- Poeder transport
- Mengen
- Extruderen
- Koken & garen
- Opgiet bereiding
- CIP